ProgramoZoo Nyitólap

vissza
Medveotthon, Veresegyház - nyitva tartás, jegyárak

Medveotthon, Veresegyház

 

2112 Veresegyház, Patak u. 50/a.
GPS 47.633390, 19.258781
Tel.: +3620-5938113
iroda@medveotthon.hu
Nyitva minden nap!


Az öt és fél hektár területen kialakított Veresegyházi Medveotthon Közép-Európa egyetlen Medveotthona, mely az Állatvédő Világszervezet (WSPA) és a Veresegyházi Önkormányzat összefogásával jött létre. 2009 őszén kapta meg az állatkert minősítést, napjainkban évi 200,000 látogatót fogad.

 
A védőrendszerrel körbekerített területen a medvék számára tizenkét, szűk bejáratú, de öblös barlang, valamint két, egyenként 160 négyzetméteres tó készült, ami az ivóvizüket és a játék lehetőségét is biztosítja számukra. A macik kifutójához tartozó erdős terület pedig a fára mászás, a rejtőzködés és a hűsölés örömét nyújtja. 
 
A Medveotthon területe folyamatosan épül-szépül, változik. Mára már egy kihagyhatatlan idegenforgalmi látványossággá vált, Budapesttől mindössze 25 km-re. Szórakozási lehetőségeit is bővíti, így a gyermekek a park területén találnak 2017. júniusában átadott, új játszóteret, kötélpályát, kismozdonyt, látványliftet, tudnak macis érmét sajtolni, és talán a legfontosabb, hogy saját kezükkel, fakanálból etethetik meg mézzel a mindig éhes macikat. Hétvégenként 13.00 órakor ingyenes farkasbemutató és etetés!

 Aktualizálva: 2017. június 26.


Az év minden napján nyitva tartó medveotthonról  bővebb tájékoztatás és jegyinformáció az otthon honlapján érhető el.
 

 
 Copyright: programozoo.hu


Nyitólap - Adatvédelem, jogi nyilatkozat - Cookie Policy / Süti szabályzat - KapcsolatOldal tetejére