ProgramoZoo Nyitólap

vissza
Zöld Piramis a Nyíregyházi Állatparkban
 
Megtekintésére ajánljuk a Nyíregyházi Állatparkban található Zöld Piramist, mely Magyarországon és az európai térségben is egyedülálló létesítmény, a kéthektáros területen Ócenáriummal, Esőerdőházzal és Tarzan ösvényével.
A Zöld Piramisnak nevezett épület földalatti szintjén az Indiai Óceán élővilága jelenik meg. A látogatók üvegfolyosóban közlekedve az 500.000 literes akváriumban lévő cápák, ráják, korallok élővilágát figyelhetik meg. Az Ócenárium fölötti Esőerdőház sajátos hangulatával egyedülálló élményt nyújt.
A Tarzan ösvény a Szafari híddal kapcsolódik az Afrika-házhoz, amely a kontinens állatainak széleskörű és újszerű bemutatását teszi lehetővé, mintegy 1.000 m²-es területen. Az épület emeleti szintje a látogatók számára kívülről biztosítja az állatok tanulmányozását. A 2010-ben végrehajtott bővítés szervesen illeszkedik az Állatparkhoz, ugyanakkor meseszerű élménnyel is szolgál, hiszen nemcsak állatokat lehet látni, hanem speciális, az ismert mesék (Dzsungel Könyve, Tarzan) világához kapcsolódó szórakoztató elemeket is.
A Zöld Piramis a Nyíregyházi Állatpark nyitvatartásával megegyezően az év minden napján nyitva tart, az Állatparkban érvényes jegyárak a Zöld Piramisba való belépést is magukba foglalják!

 
(Forrás: www.zoldpiramis.hu)
 
 Copyright: programozoo.hu


Nyitólap - Adatvédelem, jogi nyilatkozat - Cookie Policy / Süti szabályzat - KapcsolatOldal tetejére